ONS VERHAAL

Villa Gerard is een drieluik dat bestaat uit een tapas-bar, een koloniale wijn & cocktailbar en een Brugse kroeg.  De drie zaken waar de muziek uit de 70s en 80s weerklinkt  zijn met elkaar verbonden door een sfeervol “all weather” open en gesloten terras. Villa Gerard wordt ook wel het Museum Café van Brugge genoemd omdat de decoratie voornamelijk bestaat uit kunst en artifacts afkomstig van de bekendste monumentale gebouwen uit Brugge.

Villa Gerard is de “Place to be” voor iedereen die houdt van kwaliteit en totaalbelevenis in een tijdloze sfeer.  Als fijnproever geniet je er van een ruim assortiment wereld-tapas, bieren en wijnen, hartelijk geserveerd door de medewerkers.  De specialiteit van de Villa is ontegensprekelijk het uitzonderlijke aanbod van seizoensgebonden “live made” Cocktails en Mocktails.

Villa Gerard is geboren uit het vorige muziekcafé op dezelfde plaats die “Ma Rica Rokk” naamde en meer dan 30 jaar de pleisterplaats was voor alles wat Brugge zowel aan cliënteel als aan artiesten te bieden had. Midden in de Corona Lockdown werd gekozen om over te schakelen naar een zaak waar iedereen zich thuis voelt, Het “Your Home Away from Home” imago werd anno 2021 nog versterkt door nu de Villa Gerard te dopen als “The Living Room of Bruges”. Het cliënteel van Ma Rica Rokk  is mee geëvolueerd naar een tijdloze totaalbelevenis die nu Villa Gerard heet.

Geniet van de trendy sfeer van Villa Gerard midden in het hotel, bar en restaurant centrum van Brugge gelegen op 20 meter van de grootste ondergrondse parking van België, nml Parking Centrum – Zand.